Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Colruyt opent 5 juli nieuwe winkel in Noorderwijk

Colruyt

Op woensdag 5 juli opent een nieuwe Colruyt-winkel de deuren aan de Morkhovenseweg in Noorderwijk. Colruyt Laagste Prijzen transformeerde een voormalige Alvo tot een Colruyt-winkel waar het aangenaam en efficiënt winkelen is voor de laagste prijzen.

Met een oppervlakte van bijna 1.200 m², een ruim assortiment en 6 kassa’s is deze nieuwe winkel klaar om klanten in Noorderwijk te ontvangen.

Aangenaam en efficiënt boodschappen doen

Colruyt Noorderwijk is een ruime winkel met een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor de laagste prijzen. Gerant Xavier Van den Bremt: “Voedings- en niet-voedingsproducten - van grote merken of eigen merken als Boni Selection en Everyday - je vindt er alles wat je nodig hebt.” Er zijn 6 kassa’s voor een vlotte winkelervaring, 80 parkeerplaatsen en een laadpaal voor 2 elektrische wagens.

Uitgebreid aanbod verse producten

In de nieuwe winkel kunnen klanten in de versmarkt terecht voor een ruime keuze aan producten zoals groenten en fruit, salades, kaas of kant-en-klare maaltijden. “Ook in het aanbod in de beenhouwerij met zelfbediening vinden klanten heel wat heerlijke producten”, zegt Van den Bremt. “Naast vers vlees vind je er ook traiteurbereidingen, charcuterie en zelfs vis en vegetarische alternatieven. Allemaal voorverpakt in handige porties.”

Aandacht voor duurzaamheid

Zoals altijd heeft Colruyt ook bij de bouw van Colruyt Noorderwijk ingezet op duurzaamheid. De winkel en de parking hebben overal ledlampen die 30 % minder energie verbruiken. Het energieverbruik wordt verder geoptimaliseerd met de zonnepanelen op het dak. Daarnaast daalt de CO2-impact van de koeling met meer dan 90 % door met propaan te koelen.'

Morkhovenseweg, Herentals, België

Colruyt

Deel dit artikel